dijous, 28 d’abril del 2016

TALLER DE DANSA TRADICIONAL VALENCIANA EN LA SETMANA CULTURAL DEL CEIP SANT MIQUEL

          Quan un entra a la web del Grup de Danses i Rondalla El Tossal de Llíria, es troba amb tota una declaració d'intencions en la seua carta de presentació: Volem ser el grup de tot el poble i que s'integre amb nosaltres gent de Llíria que tinga les mateixes inquietuds (...) Ens uneix la inquietud de recollir música, cants i balls tradicionals de la nostra terra i gaudir donant-los a conèixer a tots.

          Frase que cobra més sentit i valor, quan malgrat la pluja, el temps i l'espai disponible, tres de les components del grup han fet gaudir avuí a l'alumnat de primer de primària d'una animada i càlida jota, fent sonar les seues postisses.

          Però de segur que tant als mestres, com a l'alumnat els ha sabut a poc, així que Inma, Olaya i Geles, ja sabeu que en el Sant Miquel esperem desitjosos la vostra tornada, o la de qualsevol altre component del grup, per a fer-nos gaudir de nou ( i amb més fortuna) de la dansa tradicional valenciana, sinó anirem a buscar-vos qualsevol dissabte a les 11 del matí allà al Pavelló Nou. Moltes gràcies!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada