dilluns, 18 d’abril del 2016

CANTATA ESCOLAR CANTÀNIA `50 MILIONS DE SEGONS´

          

Més de 360 alumnes dels cors escolars de 7 centres educatius de la Comarca Camp de Túria (CPE SANTA ANA, CEIP SANT MIQUEL i CEIP SANT VICENT tots tres de Llíria,  CRA ALT CARRAIXET d’Olocau i Gàtova,  CEIP HORTA MAJOR  de Vilamarxant, CEIP CASTILLO DEL REAL  de Marines, CEIP EL GARBÍ de L'Eliana) i un de l'Horta Nord (CEIP SAN JUAN DE RIBERA d’Alfara del Patriarca) interpretaran  la Cantata Escolar CANTANIA. 50 MILIONS DE SEGONS, producció de l'Auditori de Barcelona el proper 19 d'abril, a les 11:00 h per a públic escolar, i el 22 d'abril a les 19:00 h per a públic familiar, al Teatre de la Unió Musical de Llíria. Aquest últim concert de caire solidari a benefici de Cáritas local de Llíria amb l'entrega d'aliments del públic assistent. 

          És el quart any consecutiu que els mestres de música de Llíria realitzen l'experiència, i en aquesta ocassió s'ha ampliat a altres centres de la Comarca Camp de Túria i Horta Nord.
           Al llarg del present curs escolar els cantarires dels diferents cors, junt amb els seus professors de música, directors del cors participants, han preparat les lletres i música de la Cantata Cantània 50 milions de segons que fa referència al temps que passa un alumne durant tota la seua escolaritat obligatòria. Seran acompanyats per una desena de professors del Conservatori Professional de Música de Llíria i pels cantants Empar Llácer i Antonio Gómez els quals pertanyen al Cor de la Generalitat i que faran d'actors-presentador de la Cantata. Col.labora amb tots ells l'Ajuntament de Llíria des de les regidories de Música i Joventut i Educació i Cultura.

          Així mateix, el proper 15 de maig i en el marc de la trobada “Primavera Educativa”, organitzada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, s’interpretarà novament la Cantata a la Sala Simfònica del Palau de les Arts Reina Sofia de València.


http://laveudelliria.com/index.php/2016/04/14/assaig-cantata-escolars-lliria/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada