dimecres, 13 d’abril del 2016

PILOTA A L'ESCOLA

          El programa “Pilota a l'Escola” realitzat entre la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, actual responsable de la Pilota Valenciana, i la Federació de Pilota Valenciana, vol donar a conèixer en els Centres Educatius les possibilitats educatives, socials i culturals que el joc de pilota té.

          Aquest curs, per sol·licitud dels mestres d'educació física, tenim l'oportunitat de que professionals d'aquest esport tradicional valencià, ensenyen als xiquets i xiquetes de quart de primària del CEIP SANT MIQUEL DE LLÍRIA, no només les tècniques, trucs i estratègies del joc, sinó també, transmitixen la seua passió a l'alumnat.

          El proper dimecres 20 d'abril comencem la primera sessió al trinquet municipal de Llíria  de 9:30 a 11:30 h. Tot i això el mestre d'educació física Javier Debón ja ha iniciat les sessions preparatòries de pilota, elaborant guants de raspall i pilotes casolanes, així com ensenyant als alumnes quin jugador professional ens realitzarà les sessions i iniciant en el reglament del joc de raspall i altres modalitats de pilota.

          El jugador de pilota que ens visitarà serà Víctor Serrano ródenas, i ací teniu la seua fitxa tècnica:


http://valnetpilota.com/victor/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada