dilluns, 5 de març de 2018

RUTA SENDERISTA ESCOLAR CURS 2017-2018. SEGON DE PRIMÀRIA          Sembla mentida, ja estem en la tercera edició de Rutes Senderistes Escolars del CEIP Sant Miquel. A ningú se li escapa el gran potencial senderista que atresora Llíria als seus voltants (protegits per tossals com estem), tant és així que a dos passos de l'eixida del centre escolar, deixes enrere el casc urbà per a endinsar-te en territori rural o agrícola. 
     És per açò que volem aprofitar aquesta situació privilegiada de la nostra població, per a introduir a l'alumnat de primer cicle en una activitat tant cultural, com esportiva i mediambiental: el senderisme. d'allò que els nostres avantpassats feren una necessitat de comunicació, conrreu i ramaderia, avui en dia és una activitat esportiva en augment. Anem enllà, que ací ja estem:
Dilluns dia 17 d'abril de 2018: senderisme per a alumnat i famílies de segon de primària.

1. La ruta senderista ix i acaba en el CEIP Sant Miquel, més al detall: 

CEIP SANT MIQUEL- C/ AUSIÀS MARCH - C/ PALLETER - C/ SANT SEBASTIÀ - PLAÇA CALVARI - STA. BÀRBARA - PR DE STA. BÀRBARA AL MONESTIR DE SANT MIQUEL - ARRIBADA AL MONESTIR DE SANT MIQUEL- BAIXADA PER LA COSTERA VELLA DE SANT MIQUEL - C/ MAJOR - C/ PALLETER - C/ AUSIÀSH MARCH - TORNADA AL CEIP SANT MIQUEL.
2. Material que cal que duga l’alumnat:

- Motxilla (símplement per a dur aigua i esmorzar, coixinera seria suficient).
- Sabatilles esportives o botes.
- Xandall (pantalons llargs)
- Xaqueta impermeable, si se disposa ( per a protegir de l'aigua o l'aire).
- Gorra.
- Botella d'aigua ( 75 cl )

3. HORARI: de 9:15 h fins a 13:00 h (unes 4 hores aproximadament)
  

4. A QUI VA DIRIGIDA?:  a l'alumnat de primer cicle d'educació primària, i respectius familiars (pares, mares, tutors), MAJORS DE 18 ANYS.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada