divendres, 6 de maig de 2016

III trobada d'EF de col·legis de Llíria

          Els mestres d'educació primària actuem sempre des d'una premisa al voltant de la qual pivota totes les nostres actuacions pedagògiques: la motivació de l'alumnat; és a dir, ens formulem de 25 a 30 vegades al dia, tantes com alumnes tenim, la mateixa pregunta amb diferents respostes, "què li motiva a aprendre a aquest alumne?".

          Com a resposta a una pregunta semblant que ens formulàvem els mestres d'educació física, naixen les Trobades. La trobada de jocs d'educació física no és només un recurs dinamitzador i motivador de realització d'activitat física per al nostre alumnat, si no també una saludable variant als esports populars (futbol, bàsquet...), ja que només juguem a esports i jocs escolars, nascuts i desenvolupats en centres educatius per l'altruista treball de centenars de companys d'especialitat (alguns jocs, com el grasspall, desenvolupat per els mestres d'educació física del nostre municipi).

          En aquesta tercera edició, a més de l'ajuda del coordinador d'esports de Llíria, Fernando Montero, i la imprescindible col·laboració dels nostres companys tutors, s'ha afegit la participació del Club d'handbol de Llíria, que ha proposat als alumnes uns divertits jocs d'handbol. Moltes gràcies a tots!

          I ara què?, vaja home!, una altra pedra angular pedagògica en forma de qüestió. Doncs ara a continuar, a preparar tots junts la propera trobada; de segur que amb millores, de segur que amb novetats, de segur que els vertaders protagonistes, els alumnes, gaudiran novament de l'activitat física amb els companys dels altres coles de Llíria.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada