dimarts, 24 de gener del 2012

Com ja sabeu estem estudiant a classe "LA SABANA AFRICANA", vos hem preparat una presentació per a que pogau vore el paisatge, la gent, els edificis, els animals i altres curiositats sobre el tema.
També vos hem preparat uns dibuixos per a pintar.




QUE VOS HO PASSEU AMICS!
Les mestres d'E.I. 5 anys

3 comentaris:

  1. Estoy encantada con todo lo que Alexia me cuenta sobre los animales salvajes... que si las elefantas abuelitas se ponen delante y mueven las orejas cuando hay peligro, que si los hipopótamos son muy feroces... parece mentira pero estoy aprendiendo muchísimo!!!. Por cierto buenísima la canción de voy en busca de un león, no tengo miego... ¡¡¡Es super pegadiza!!!

    ResponElimina
  2. Hola sóc mestra de P5 i soc la classe de la sabana. Acabo de mirar el power point i m'ha encantat, el compartiré amb els meus alumnes. Si teniu més material i me'l voleu compartir, estaré molt agraïda. Moltes gràcies!

    ResponElimina
  3. Hola, sóc mestra de P5 i som la classe de la sabana. Estic buscant material per fer el projecte, he mirat el powerpoint i m'ha agradat molt!! el compartiré amb els meus alumnes! Si teniu més material i el voleu compartir estaré encantada. Gràcies!

    ResponElimina