dimecres, 23 de març de 2016

Músics a la classe de 1r C

Daniela ens va deleitar amb el seu violí.
Ací teniu una graciosa foto del grup classe.

dilluns, 21 de març de 2016

En 2n experimentem amb les plantes

    

    El alumnes experimenten que amb clavells blancs posant aigua i tinta de retoladors de colors, els pétals en uns dies es transformen en els colors que hem posat, en este cas roig, groc i blanc.

     Aprenen com les plantes absorvixen l'aigua i com esta es distribuix a través de la tija transformant els pétals en colors.

     Per una altra banda posem llentilles i fesols amb cotó en pèl i aigua en gots i comprovem que sense llum poden crèixer però no agafen el color verd del procés de la fotosintesi.

dilluns, 14 de març de 2016

CURSA D'ORIENTACIÓ DE TERCER CICLE EN EL PARC DE LA BOMBILLA

Com cada curs visitem el Parc de la Bombilla per a practicar un esport a l'aire lliure, i fora del recinte escolar. Es tracta de la orientació, esport on es tracta de cercar unes balises assenyalades en un mapa en el menor temps possible. L'alumnat de tercer cicle ha dedicat moltes sessions d'educació física per a preparar aquest dia, i encara ens queda una cursa en el Parc de Sant Vicent!.

Enhorabona als participants!dilluns, 7 de març de 2016

JUGUEM A JOCS TRADICIONALS VALENCIANS

          Què són els jocs tradicionals valencians?, són tots eixos jocs que s'han jugat tota la vida al carrer dels nostres pobles. Segur que els més majors de la família els reconèixen i  ens podrien contar moltes coses al seu voltant.

          Vos presentem amb fotografies un grapat d'aquestos jocs que estem gaudint. Aprenem les seues regles bàsiques, algunes de les seues modalitats autòctones i els materials que fan servir.

          Probablement tu també reconegues alguns i pot ser que al veure aquest àlbum també t'apetisca anar-te'n al pati de l'escola o al teu carrer a jugar, en eixe cas... que t'ho passes molt bé!diumenge, 6 de març de 2016

US ANIMEU A JUGAR AL BILLAR?

          El dijous 3 i divendres 4 de març vam rebre la visita de tres amants del billar carambola: Ximo Gómez Montesinos, president del Club de billar Llíria i vicepresident de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana, Rafa Cabo i Jovi Sánchez , ambdos jugadors de billar carambola. Ens van ensenyar les regles, tipologies, tècniques bàsiques i algunes anècdotes divertides i truquets molt interessants del billar. Tot açò amb un sol i noble objectiu, ensenyar-nos el joc que els apassiona. I que no tinguen cap dubte que ho han aconseguit!, tant en alumnat com en professorat. Des del col·legi Sant Miquel els donem les gràcies per la seua iniciativa de dur el billar a tots els col·legis de Llíria, i els animem a continuar en la seua tasca de difusió d'aquest esport, i que aconseguisquen donar-li el vertader estatus que es mereix en la nostra població.