dilluns, 22 de juny del 2015

ÚLTIM DIA DEL CURS 2014-2015.

          Tallers, música, acomiadaments i molta, molta emoció. Els mestres del CEIP SANT MIQUEL de LLÍRIA us desitgem un bon estiu, i a aquells alumnes que finalitzen l'etapa de primària, una forta abraçada, que teniu sort en la nova etapa acadèmica que empreneu, i recordar-vos que els vostres mestres del Santmi serem sempre això, esteu on esteu, els vostres mestres.






dijous, 18 de juny del 2015

FESTA DE GRADUACIÓ. Alumnes de 5 anys d'infantil

    Enhorabona a l'alumnat, famílies i mestres, per una vesprada tan emotiva. Res com aquestos esdeveniments per a adonar-se del que és capaç una comunitat educativa quan rema en la mateixa direcció.



dimecres, 10 de juny del 2015

Menjador escolar 2014-2015

El passat divendres 29 de maig es va celebrar el lliurament dels trofeus i reconeixements al mèrit esportiu a l'alumnat participant als diferents esdeveniments esportius programats en el menjador al llarg del curs. Enhorabona a tots i totes les participants!!



diumenge, 7 de juny del 2015

NIT ESTEL·LAR EN EL CEIP SANT MIQUEL

          Anit els xiquets del segon cicle pogueren gaudir d'una nit estel·lar en el centre. En un primer moment, els alumnes realitzaren un planisferi i un treball manual que després se'n portaren a casa. A continuació soparen tots junts i, una vegada acabat el sopar, els alumnes es distribuïren en quatre grups per tal de poder fer les quatre activitats que estaven programades. Així, amb l'ajuda de quatre monitors i de distints telescopis, els alumnes pogueren veure les constel·lacions, el sistema solar, nebuloses, i altres elements de la Via Làctia, i aprengueren nous coneixements amb un vídeo de l'univers.

          A més a més, al llarg de la nit, els alumnes anaren passant per una haima, on hi havia fotografies de l'univers, i pogueren observar un sistema solar en miniatura, però amb molta màgia.

           Una nit inoblidable on tots descobriren l' encant de l'univers.