dimarts, 22 de novembre del 2011

El nostre parc de bicicletes

     
     Amb molta alegria l'any passat anuncíavem la instal·lació d'un aparcament de bicicletes per a l'us de tots/es els/les membres de la comunitat educativa. I mireu quina sorpresa que passat més o menys tres mesos des del començament del curs 2011-2012, ja són uns quants alumnes i mestres els que amb freqüència fem us d'aquest servici. 

     Som coneixedors de que la majoria dels alumnes d'aquest centre utilitzen transport escolar; Tanmateix tots sabem que hi ha una important part d'aquestos alumnes que venen amb vehicle particular des de casa, amb tots els mals de cap que suposa per a trobar aparcament al voltant del centre. I per què no utilitzar un mitjà de transport com la bicicleta, que és menys contaminant i més cómode?

     També volia fer una cridada pública a l'ajuntament de Llíria per a que estudie la possibilitat de l'habilitació d'un carril de bicicleta que arribe al centre aprofitant l'obertura d'un nou espai urbà a la zona nord-est del centre, que s'anexa al centre des de la rotona del llaurador de Silvestre d'Edeta.

     Així que ahí queda el meu ànim i la meua proposta.

Joan
Mestre d'Educació Física

dijous, 10 de novembre del 2011

LA CASTANYERA

Bé, xics i xiques, encara que a vegades no ho parega, ...estem en tardor. Heu vist caragols? Heu menjat carabassa? I castanyes? no?. Bé, no vos preocupeu, que dins de res, vindrà la castanyera a fer-nos una visita a l'edifici d'infantil, a dur-nos castanyes ben torradetes, ummm...
Mentrestant, ací vos deixe la cançó de la castanyera:


dimecres, 9 de novembre del 2011

PIRATES


A classe anem a estudiar els pirates, podeu anar veient aquesta presentació, esperem que vos agrade.


ELS PIRATES (Feu "clic" sobre la paraula)


PRESENTACIÓ


També hem recopilat alguns dibuixos de prirates per a que pogau disfrutar pintant-los, que vos ho passeu molt bé AMICS I AMIGUES!!

DIBUIXOS 1 DIBUIXOS 2

ATENTAMENT:

L'EQUIP DE NIVELL DE 5 ANYS.