dijous, 21 d’abril de 2011

L'ÈPOCA MEDIEVAL


Com alguns ja sabeu, els alumnes de 5 anys estem estudiant la vida en l'època medieval, especialment, la vida dins dels castells i les seues característiques. Així, hem trobat una pàgina molt interessant sobre totes aquestes qüestions elaborada per un col·legi d'Àvilés. En aquesta es descriuen molt bé les persones que vivien en aquella època, els costums, les característiques dels castells, etc, i sobretot, està feta d´una manera molt lúdica i didàctica, molt adient per als xiquets. En classe, l'hem vista varies vegades i als xiquets/es els ha encantat. L'únic problema és que està en castellà... Ací està:

http://nea.educastur.princast.es/caballeros/principal.htm

Web enllaçada


dijous, 14 d’abril de 2011

dilluns, 4 d’abril de 2011

recerca del tresor

Els alumnes de primer cicle aprenen a orientar-se. Una activitat física d'allò més motivadora i emocionant que introduix als xiquets/es en el món de l'orientació. Es tracta d'un esport cent per cent integrat en la natura.


recerca del tresor.Iniciació a l'orientació.1r cicle

El pacaigudes. Jocs de cooperació

En primer cicle hem començat a aprendre jocs de cooperació. Són tots aquells en els que necessitem l'ajuda dels altres per a assolir un objectiu comú, però sobretot, per a passar-ho d'allò més bé amb els companys/es. Es tracta d'un contingut que pretén ensenyar que l'esport i l'esforç físic va més enllà d'intentar superar a un altre equip o contrari; FINS I TOT POT SER MÉS DIVERTIT.