dimarts, 29 de març de 2011

RESUM DELS CAVALLERS I CASTELLS

Encara que en Internet podem trobar molta informació sobre l'època medieval, ací teniu el resum dels continguts específics que els alumnes de 5 anys estem treballant, i que en classe presentem en forma de vídeo.
Esperem que us agrade:diumenge, 27 de març de 2011

CAVALLERS I CASTELLS

Després d'haver treballat el parc d'atraccions, els xiquets i les xiquetes de 5 anys hem començat a estudiar un tema realment motivador a aquesta edat :l'època medieval, és a dir, cavallers, princeses, castells, etc. Ací teniu un vídeo curtet on es reflecteixen algunes d'eixes parts del castell medieval que hem començat a treballar.

FALLES 2011 EN EDUCACIÓ INFANTIL

Resum de falles

Falles 2011

dimecres, 23 de març de 2011

Any internacional dels boscos

En el CEIP Sant Miquel de Llíria hem volgut posar-li nom als arbres que des de fa tantes generacions ens han acompanyat. Fins i tot, alguns d'ells, des d'abans que es construís el col·legi. Esperem que continuïn sent testimonis silenciosos durant molts anys més.

dissabte, 19 de març de 2011

dimarts, 8 de març de 2011

Jclic EL COS

Projecte on hi ha diverses activitats relacionades amb el coneixement d'algunes parts bàsiques del cos, dirigides a alumnes de primer cicle.


dilluns, 7 de març de 2011

Xerrada i audició sobre la trompeta

Fa unes dies va vindre Vicent Cotanda, pare d'un alumne de 1r i professor de trompeta, a fer-nos una xerrada sobre la trompeta a l'alumnat del 1r cicle. Ens va explicar moltes coses interessants. Ací teniu algunes fotografies sobre la xerrada.

Primer ens va explicar quines eren les parts de la trompeta i per a què servien.També ens va explicar quina va ser l'evolució de la trompeta, i ens va ensenyar les diferents trompetes que han existit.També ens va ensenyar coses molt curioses, com les diferents sordines i els sons que produeixen. 


I el que més ens va agradar...           ens va deixar tocar la trompeta!!!


L'alumnat del primer cicle et dona les gràcies per tot el que ens vas ensenyar. 

Moltes gràcies Vicent!

divendres, 4 de març de 2011

CURSES D'ORIENTACIÓ

Vídeo explicatiu de com introduir l'orientació com a esport escolar.